HGT, Holistische Gezondheidstherapie

HIV

Ik ben blij dat ik dit kan delen met andere mensen. Na een gevecht van 6 jaar met hiv en zware medicatie, angst en onzekerheid  ben ik met HGT verlost van angst en onzekerheid. De staat van mijn gezondheid is zeer goed. Zelfs de artsen van het OLVG in Amsterdam stonden er van te kijken. Ik hoop dat veel mensen er baat bij mogen hebben. Ik ben heel dankbaar voor deze hulp.  E. te A.

HIV – 2:

Er werd wederom een HIV infectie gekenterd in een van onze praktijken, in dit geval bij een dame die een one night stand net overleefde, je weet ook niet wat iemand in huis heeft allemaal..de infectie was slechts 3 maanden oud, dus intensief maar wel beginstadium uiteindelijk, en de besmetting bleek na 2 maanden HGT verdwenen. Bizar maar waar. Uiteraard zal een ernstiger, dwz langer aanwezige HIV meer tijd nodig hebben, echter er zijn nog maar weinig mensen die de HGT hiervoor probeerden, alhoewel dit wel is gemeld inmiddels, dus geef niet op om ook zonder pillen oud te worden, dames en heren. Lusteloosheid is een gevolg van half behandelde HIV, dit kan echter zeker veel meer opknappen dan, zoals ook in dit geval nu. Cliente: vrouw, W. te H. 62 jaar